Zeilen, Bedrijfsuitje, Trouwen, Feest, Locatie, Evenement, Congres, Managementtraining, Catering, Bruiloft, Slaapschip, Hotelschip, Luxe, Events, Avontuur, Schoolreis

English Version Deutscher Version

Accomodatie

Managementtraining, Catering, Bruiloft, Slaapschip, Hotelschip

De vijftien kamers bieden ruimte aan dertig volwassenen. Voor meerdaagse zeil- of vaartochten is dat het maximum aantal.
In het dagverblijf is plaats voor zakelijke bijeenkomsten. Het schip kan ook gebruikt worden voor een seminar of schoolwerkweek. Desgewenst kunnen zulke bijeenkomsten plaatsvinden op open water, terwijl er wordt gevaren.
Op zomerse dagen is er plaats voor achtenzeventig mensen die 's avonds weer van boord gaan.

In het restaurant kunnen veertig  mensen ontbijten, lunchen of dineren. Bij een lopend buffet is het maximum aantal achtenzeventig personen.

Ligt de Admiraal van Kinsbergen in de haven en zijn er geen groepen aan boord, dan is het een slaapschip, hotel of zo u wilt bed and breakfast waarop u één of meer kamers kunt boeken.

Ruime kamers voor 2 personen. Managementtraining, Catering, Bruiloft, Hotelschip. Aan boord zijn vijftien hutten, voorzien van twee ruime eenpersoonsbedden.


Eigen douche en toilet inde kamer. Managementtraining, Catering, Bruiloft, Hotelschip. Alle hutten hebben een eigen douche, toilet, centrale verwarming en luchtventilatie.
Uw hut wordt dagelijks schoongemaakt en voorzien van schone handdoeken.


Een grote stijlvolle lounge voor Bedrijfsuitje, Trouwen, Feest,  Evenement, Congres, Managementtraining, Catering, Bruiloft, Seminars en andere meerdaagse zakelijke bijeenkomsten. Achterin bevindt zich een groot stijlvol dagverblijf waar bijvoorbeeld seminars kunnen worden gehouden of andere meerdaagse zakelijke bijeenkomsten. Deze ruimte kan in een oogwenk worden omgetoverd tot eetzaal.

Aan de ruime tafels is het gezellig toeven. Genoeg ruimte voor iedereen. Aan de ruime tafels is het gezellig toeven, wanneer het schip 's avonds ligt afgemeerd en u aan boord wilt blijven of wanneer u terugkomt van het passagieren.


naar boven

Ingrid en Willem Westerink Postbus 485· 8260 AL Kampen· Nederland
 email: Admiraal van Kinsbergen     Telefon: +31(0)622557593   

Copyright © 2007 Han Hendriks email: Aan & Uitleg
Valid XHTML 1.0 Transitional