Catering, Eten & drinken, Zeilen, Bedrijfsuitje, Trouwen, Feest, Locatie, Evenement, Congres, Managementtraining, Catering, Bruiloft, Slaapschip, Hotelschip, Luxe, Events, Avontuur, Schoolreis

English Version Deutscher Version

Catering

Lunch

Champignonsoep, catering aan boordAlle menu’s zijn naar keuze aan te vullen met verschillende gerechten. Zie ‘supplementen’.

Mondriaan

€ 14.25

Heldere groentesoep met balletjes en verse knapperige soepgroente. Verse broodjes belegd met jongbelegen kaas, achterham, gezond: jongbelegen kaas, sla, tomaat en komkommer.

Vermeer

€ 15.75

Champignonsoep met verse kruiden en heldere groentesoep met balletjes en knapperige soepgroenten. Verse broodjes belegd met jongbelegen kaas, achterham, fricandeau en gezond: jongbelegen kaas, sla, tomaat en komkommer.

Breughel

€ 5.10

erwtensoep catering aan boordSpecialiteit van het huis
Verse, huisgemaakte en rijk gevulde erwtensoep met roggebrood, katenspek en mosterd volgens oma’s recept.

Monet

€ 13.50

Rijk gevulde rundvleeskroket op een wit bolletje. Verse harde en zachte broodjes belegd met jongbelegen kaas, achterham, fricandeau en gezond: jongbelegen kaas, sla, tomaat en komkommer.


Rembrandt


€ 16.00

broodje kroket, catering aan boordEen variatie van Amsterdamse lekkernijen.
Broodje ossenworst, een delicatesse; een broodje halfom met lever en pekelvlees is zeker zo lekker; de echte Amsterdamse kroket van Van Dobbe op een wit broodje; en een heerlijk broodje Old Amsterdam: een lekkere oude kaas die springt op de tong met een garnituur van Amsterdamse uien en heerlijk gesorteerd Amsterdams zuur.

Van Gogh

€ 18.50

Luxe en royaal belegde broodjes. Maïsbroodje met gerookte zalm, groene sla, crème fraiche en ei. Vloerkadet met rosbief, ham-preisalade en tomaat. Meergranenbrood met romige brie en Waldorfsalade. Ciabatta met boerenham, mon chou en bleekselderij.

Voor een volledig overzicht van de cater-mogelijkheden kunt u dit word-document downloaden.


naar boven

Ingrid en Willem Westerink Postbus 485· 8260 AL Kampen· Nederland
 email: Admiraal van Kinsbergen     Telefon: +31(0)622557593   

Copyright © 2007 Han Hendriks email: Aan & Uitleg
Valid XHTML 1.0 Transitional