Admiraal van Kinsbergen: 28 personen. Nieuwe Liefde: 32 personen.
Minimaal 2 dagen.
Prijzen per persoon per dag.
Volpension arrangement € 45.00
Elke dag ontbijt, lunch en diner, exclusief dranken. Keuze door de kok te bepalen.
Full service weekendarrangement € 105.00
Van vrijdagavond tot en met zondag; Keuze uit onderstaande dagmenu’s zonder de vrijdagavond en een aangepast zondagmiddagmenu.
Full service arrangement € 65.00
Elke dag ontbijt, lunch en diner, exclusief dranken. Vastgestelde dagmenu’s.
Uitkoop dranken
Binnenlands gedistilleerd: € 27.50
Binnen- en buitenlands gedistilleerd € 39.50
Ontbijt: Verschillende soorten vers brood, vers gebakken harde en zachte broodjes, belegen en jongbelegen kaas, slagersachterham, fijne salami en kipfilet, diverse soorten jam, de Ruyter hagelslag, gekookte eieren, muesli, cornflakes, jus d’orange, melk en vers fruit.
Lunch: Luxe en royaal belegde broodjes, maïsbroodje met gerookte zalm, groene sla, crème fraiche en ei, vloerkadet met rosbief, ham-preisalade en tomaat. Meergranenbrood met romige brie en Waldorfsalade. Ciabatta met boerenham, monchou en bleekselderij.
Diner: Franse uien soep met croutons, eendenborstfilet met wilde bramensaus, rucola met geroosterde pijnboompitten en parmezaanse kaas, gebakken pangafilet met zoetzure saus, pastasalade met kip en pesto, rösti’s, rauwkostsalade met verse kruidendressing. Fruitcocktail.
Borrelgarnituur: Roompaté, filet americain, krabsalade, kruidenbrie, tapenade van gedroogde tomaten, Melba toast en stokbrood.
Ontbijt: Verschillende soorten vers brood, vers gebakken harde en zachte broodjes, belegen en jongbelegen kaas, slagersachterham, fijne snijworst en kipfilet, diverse soorten jam, de Ruyter hagelslag, gekookte eieren, gebakken bacon met roereieren, muesli, cornflakes, jus d’orange, melk en vers fruit.
Lunch: Lunchbuffet bestaande uit: macaronisoep met tomatenciabatta, rijkelijk gevulde broodmand met verschillende soorten brood en broodjes, gebraden runderrollade met eigen jus, gebakken kipfilet met mascarponesaus, saucijzenbroodjes, kaasbroodjes (warm), roompaté, beenham, rosbief, jongbelegen kaas,
Old Amsterdammer, roombrie en roomboter.
Diner: Texelse lamkoteletjes, varkenshaasmignons in champignonroomsaus, capriciosa groene salade met tonijn, geraspte Italiaanse kaas, olijven, komkommer, uien, ei, tomaat en paprika, farmers frites, gekookte aardappelen, bloemkool met kaassaus. Tiramisu.
Borrelgarnituur: Kaas en worst met mosterd, haring met uitjes, olijvengarnituur.
Ontbijt: Verschillende soorten vers brood, vers gebakken harde en zachte broodjes, belegen en jongbelegen kaas, slagersachterham, fijne snijworst en kipfilet, diverse soorten jam, de Ruyter hagelslag, gekookte eieren, gebakken spiegelei met spek, muesli, cornflakes, jus d’orange, melk en vers fruit.
Lunch: Captainsdiner Admiraal van Kinsbergen: Hollandse kapucijners met uitgebakken magere gerookte spekjes, een gepaneerde schnitzel met gebakken champignons en uienringen, gebakken aardappelschijfjes met spekjes, malse botersla met een heerlijke dressing, remouladesaus, piccalilly, vers gesneden uitjes en mosterd.
Diner: Pangsit goreng, flinterdunne flensjes gevuld met kruidig gehakt, tournedos (ossenhaas) met kruidenboter, gebakken poon waarbij gebakken aardappelblokjes met knoflook en rozemarijn, rösti’s, witlof met gerookte zalm, Griekse boerensalade met feta, komkommer, tomaat, rode uien en olijven, alles met een heerlijke dressing. Vanille ijs met warme kersensaus.
Borrelgarnituur: Mini satéspiesje met satésaus, olijven-gehaktballetjes, stokbrood met tapenades.
Ontbijt: Verschillende soorten vers brood, vers gebakken harde en zachte broodjes, belegen en jongbelegen kaas, slagersachterham, fijne snijworst en kipfilet, diverse soorten jam, de Ruyter hagelslag, gekookte eieren, muesli, cornflakes, jus d’orange, melk en vers fruit.
Lunch: Fleischkäsemet een gebakken spiegelei, gebakken aardappelen met magere gerookte spekjes en een uitje, hierbij een krautsalat (koolsalade), goulash met gekookte aardappelen of pasta.
Diner: Tomatengroentesoep met balletjes en knapperige groenten met verse mini broodjes en tapenade. Zalmmoot in roomboter gebakken. Kalfsschnitzel Wiener Art, aardappelkroketten, pasta tricolore, gemixte bladsla met 3 soorten dressing, broccoli met sauce hollandaise, verse gekookte jonge worteltjes. Koffie met petitfour.
Borrelgarnituur: Kipnuggets met dipsaus, bitterballen van Kwekkeboom met mosterd, vlammetje met zoetzure saus, kleine warme saucijzenbroodjes.
Voor een volledig overzicht van de cater-mogelijkheden kunt u dit word-document downloaden.