Nautisch congrescentrum: Bedrijfsevenementen, congressen, jubilea, hotelovernachtingen, nieuwjaarsrecepties, kerstborrels, personeelsfeesten, relatiemarketing

English Version Deutscher Version

Nautisch congrescentrum

Bedrijfsevenementen, congressen, jubilea, hotelovernachtingen, nieuwjaarsrecepties, kerstborrels, personeelsfeesten, relatiemarketing

De bar in de Salon. De ontmoetingsplek tijdens een managementtraining, catering, bruiloft of als we fungeren als hotelschip.

Volledig verzorgde congressen: met 1 of meer schepen ergens langs het IJsselmeer of de Waddenzee.

Wij kennen de schepen;
Wij kennen de bemanningen;
Wij kennen de wallokaties;
Wij kennen de mogelijkheden ...

... om een perfect congres tot 500 personen te organiseren.

Zakendoen in maritiem winterse sfeer

De grootste en meest imposantste schepen van Nederland liggen vanaf november tot maart afgemeerd in verschillende havens in Nederland. U kunt deze accommodaties inzetten voor o.a. conferenties, recepties, presentaties, bedrijfsfeesten, cursussen of overnachtingen in maritieme sfeer.

Deze maritieme sfeer geeft u de gelegenheid om de dagelijkse beslommeringen los te laten, zodat u zich kunt concentreren op wat die dag belangrijk is. Tussen de formaliteiten door, of erna, kunt u een frisse neus halen aan dek, ontspannen in de stad, een wandelingetje maken, of het avondleven induiken. Ieder schip en iedere haven heeft zijn eigen mogelijkheden.

Betreft het een meerdaagse bijeenkomst, of wilt u na het diner niet meer naar huis rijden, dan bieden de kamers aan boord alle comfort voor een aangename overnachting. De scheepsbar blijft voor u open, en het schip blijft exclusief voor u zelf.

Natuurlijk mag het u op culinair gebied ook niet ontbreken. De witte brigade zorgt ervoor dat u op de momenten van rust en ontspanning kunt genieten van culinaire hoogstandjes. De kombuis van toen is nu een haute cuisine waar de heerlijkste gerechten worden bereid. Van gezellige koffietafels tot gulle Captains Diners en van exquise borrelhapjes tot uitgebreide buffetten. Meer informatie, kijk onder het kopje CATERING.
naar boven

Ingrid en Willem Westerink Postbus 485· 8260 AL Kampen· Nederland
 email: Admiraal van Kinsbergen     Telefon: +31(0)622557593   

Copyright © 2007 Han Hendriks email: Aan & Uitleg
Valid XHTML 1.0 Transitional